Beauty by Dees - Schoonheids behandelingen
Beauty by Dees - Contact
Provoet website
Beauty by Dees: Pedicure & Beautysalon Leidschenveen Ypenburg Den Haag
Beauty by Dees- Bedrijfsinformatie
Beauty by Dees - Uitleg over Acne
Beauty by Dees - Uitleg over Couperose
Beauty by Dees - Uitleg over Droge huid
Beauty by Dees - Uitleg over Rimpels
Beauty by Dees - Uitleg over Pigmentvlekken
Beauty by Dees - Schoonheids behandelingen
Beauty by Dees - Pedicure behandelingen
Beauty by Dees - Gellak nagels
Beauty by Dees - Massage
Beauty by Dees - Bruidsarrangementen
Beauty by Dees - Overige behandelingen
Beauty by Dees - Lanèche
Beauty by Dees - Courtin
Beauty by Dees - Pui Pui
Beauty by Dees - Strictly Pure
Beauty by Dees - Contact

Beauty by Dees

  

Over Beauty by Dees

In ons drukke leven hebben we vaak te weinig tijd voor rust en ontspanning. Bij Beauty by Dees vindt u die rust en ontspanning! Tijd voor uzelf geeft u nieuwe energie!

Desiree Bakker-Hogeboom, eigenaresse van Beauty by Dees is een ervaren gediplomeerde schoonheidsspecialiste en pedicure die service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bij Beauty by Dees wordt gewerkt met passie en liefde voor het vak en dat ervaar je als klant. Met regelmaat worden de behandelingen aangepast op de nieuwste ontwikkelingen. Een behandeling bij Beauty by Dees zal hierdoor steeds verrassend zijn.


Desiree heeft na haar opleiding als schoonheidsspecialiste en pedicure in diverse schoonheidssalons gewerkt. Daarna heeft zij het vak parttime uitgeoefend. In 2011 is zij gestart met haar eigen salon, Beauty by Dees. Ondertussen is Beauty by Dees een gevestigde naam en heeft het meer dan 100 vaste klanten.


Beauty by Dees biedt verschillende gezichts- en voetbehandelingen aan. Bekijk het hele behandelingsoverzicht hier. Verder kunt u er ook terecht voor harsen, gellak nagels, ontspannings en Ayurvedische massages. Beauty by Dees is aangesloten bij vakorganisaties Provoet en Ansbos. Beide vakorganisaties laten alleen gediplomeerde specialisten toe.  


Tijdens de kennismakingsbehandeling wordt uw huid vakkundig geanalyseerd. U krijgt advies over uw huid en daarop afgestemde huidverzorgingsproducten waarmee u thuis de behandeling kunt voortzetten.

Bij Beauty by Dees wordt gewerkt volgens de nieuwste inzichten voor optimale huidverzorging met de producten van het merk Lanèche. Lanèche is een professioneel merk met huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes. Lanèche producten zijn gebaseerd op de filosofie om de huid zowel te voeden met verzorgingsproducten, als aan te sporen om zelf te werken aan herstel en vernieuwing.


Nieuwsgierig geworden naar Beauty by Dees of heeft u vragen? 


Neem dan contact op


Desiree Bakker-Hogeboom heet je van harte welkom bij Beauty by Dees!

Rust en ontspanning door verzorging met aandacht

Desiree Bakker Eigenaar BeautybyDees
Naar de Provoet website